25 octubre 2024 General
El restaurant Bretta guanya la XIII Ruta de la Tapa de l’Anxova de l’Escala
El restaurant Bretta, ubicat al MAC-Empúries, ha estat escollit entre les persones que van completar la 13a Ruta de la Tapa de l'Anxova de l'Escala com a millor tapa d'aquest any i més original.
En aquesta edició s'han servit un total de 13.002 tapes entre els 20 establiments que participaven a la ruta.
El rànquing a la millor tapa l'ha encapçalat el restaurant Bretta, seguit per Saxsay gastrobar i la Casa del León.
Pel que fa a la classificació com a tapa més original, el vencedor ha estat també Bretta, seguit per El Patio i Saxsay gastrobar.
Un total de 95 persones han completat la totalitat de la ruta, mentre que 146 han entregat la butlleta amb les tapes de dins del nucli o les de fora completades.
D'altra banda, aquest matí s'ha fet un sorteig per repartir els diferents premis que hi havia per a les persones que han participat a la ruta. Els guanyadors han estat:
-Als que han fet la ruta completa. Sorteig d’un àpat al restaurant El Celler de Can Roca: Llúcia Martínez Macard.
-A qui provi les 9 tapes de fora del nucli antic. Sorteig d’un tour en avioneta que els permetrà veure des de l’aire les ruïnes d’Empúries, l’Escala, Cala Montgó, Albons i Viladamat: Àlex Medina Orriols.
-A qui provi les 11 tapes de dins el nucli entrarà. Sorteig de 5 vals de 50€ a gastar als establiments associats a l’UBET abans del 31 de desembre i 5 lots d’anxoves: Adrià Ribas Chico, Encarna Cebrián Melero, Mireia Sampablo Garcia, Douwe Sanders i Sònia Juncà Barea.
Tornar al llistat